Partners

Voor deze actie is Jumbo Supermarkten een samenwerking aangegaan met twee leveranciers, Kompan en Muta Sport.

KOMPAN

KOMPAN ontwikkelt, produceert en levert een gevarieerd aanbod aan outdoor speel- en sporttoestellen voor alle leeftijden. Hiermee bevorderen zij het welzijn en de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen en volwassenen door middel van spel. Een concept dat is samengevat in de drie grootste voordelen van actief bewegen: gezondheid, leren en sociale inclusie.

Producten zijn aantrekkelijk vormgegeven, hebben een hoge speel- en beweegwaarde, zijn veilig en hoogwaardig. Zowel bij ontwerp van een product als bij het ontwerp van een heel speel- of sportterrein stelt KOMPAN zich ten doel om de gezondheid en de ontwikkeling van kinderen en volwassenen te bevorderen waarbij alle competenties gestimuleerd worden.

Een specialistisch team van adviseurs staat met raad en daad klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij de aanleg van een nieuwe speel- of sportgelegenheid of de herinrichting van een bestaande situatie. Eventuele ondersteuning in het werven van fondsen en subsidies bestaat ook tot de mogelijkheden.

www.kompan.nl

KOMPAN_NoPayoff_CMYK

 

MUTA Sport

Muta Sport is een toonaangevende groothandel voor sportverenigingen,scholen en bedrijven op het gebied van sportkleding en materialen. Als Teamsport professional zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van sportkleding geheel naar wens van de klant.

Muta sport heeft voor iedere sportvereniging de perfecte oplossing  en levert naast ons eigen huismerk Muta ook alle A-merken zoals; Adidas, Nike, Hummel, Erima etc.

We zijn met onze eigen design studio, productiebedrijf, magazijn, shop, clubwebshops en online services in staat om met ons verkoopteam de beste service en kwaliteit te leveren.

Met sportieve groeten,

Muta Sport BV

www.mutasport.nl

 

Logo-Muta